Skip to content
UNEVEN_logo_RGB_110px tbv instagram rondje klein

Welkom op de site van Uneven.nu. Leuk dat je geïnteresseerd bent in de bijzondere producten van Uneven.
Het is allemaal nog zo nieuw, dat er op dit moment nog hard wordt gewerkt aan een complete website met alle informatie over de Uneven Homecollectie. Tot die tijd hebben we wel de informatie van de brochure voor je op de site gezet. Wil je op de hoogte blijven of weten wanneer de producten leverbaar zijn? Mail ons dan op info@uneven.nu

 

Het leven is UNEVEN—want niet alles is recht, ideaal of gelijk. En dat hoeft gelukkig ook niet. Juist niet! UNEVEN staat voor alles wat net een beetje uit de pas loopt en daardoor uniek is en nóg mooier wordt.

UNEVEN is een collectie producten voor in je huis, waarbij geen twee items hetzelfde zijn. Producten die een beetje scheef mogen zijn of een rafelig randje hebben. Het zijn opvallende, unieke vondsten en creaties die jouw interieur een exclusieve uitstraling geven.

UNEVEN is ook een manier van leven en denken. Wij vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. UNEVEN staat voor ‘groen’ en voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sterker nog: UNEVEN ademt ‘groen’. We gebruiken voornamelijk natuurlijke materialen die navulbaar of recyclebaar zijn. Veel van onze producten worden ook met de hand gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze groene inslag zie je ook terug in de kleuren van het UNEVEN-logo: aqua blauw (water), groen (natuur), zwart (aarde) en geel (de zon). Helder, duidelijk, puur natuur, puur UNEVEN.

Geniet van de schoonheid van imperfectie. Durf UNEVEN te zijn en maak je wereld een stukje mooier!

OYSTER CANDLES 

Met de Oyster Candles
verpakken we duurzaamheid in een schelp.
Wij (her)gebruiken de oesterschelpen van Hollandse bodem en vullen ze met zuivere paraffine, Niet 1 schelp is hetzelfde en zo ontstaat een unieke oesterkaars, die ook nog eens navulbaar is.

OYSTER CANDLES ACCESSOIRES

De Oyster Rope is een stoer touw van Authentiek hennep om je Oyster Candle stabiel te laten liggen.

De Refill Pearls strooi je tijdens het branden bij de Oyster Candle voor nog meer branduren en sfeer in je huis.

Perfumed Pearls kun je toevoegen om een subtiele zwoele geur in de omgeving te creëren.
van echt hennep.

HAND DIPPED CANDLES

bijzonder-oester-kaarsen-uneven2

Deze stevige, duurzame dompelkaarsen zijn prachtig UNEVEN: ze zijn stuk voor stuk met de hand getrokken via een speciale dompeltechniek. En dat zie je: geen twee kaarsen zijn precies hetzelfde. 
De kaarsen branden heel schoon, druipen niet, branden ongekend lang en zijn ongeparfumeerd.
De Hand Dipped Candle komt samen met een onderzetter van natuurlijke kokosvezel.

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE
UNEVEN  Catalogus