Het leven is UNEVEN—want niet alles is recht, ideaal of gelijk. En dat hoeft gelukkig ook niet. Juist niet! UNEVEN staat voor alles wat net een beetje uit de pas loopt en daardoor uniek is en nóg mooier wordt.

UNEVEN is een collectie producten voor in je huis, waarbij geen twee items hetzelfde zijn. Producten die een beetje scheef mogen zijn of een rafelig randje hebben. Het zijn opvallende, unieke vondsten en creaties die jouw interieur een exclusieve uitstraling geven.

UNEVEN staat voor:
> Handgemaakt
> Natuurlijke materialen
> Made in Holland
> Recyclebaar
> Navulbaar en/of duurzaam
> Veelal gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

UNEVEN is ook een manier van leven en denken. Wij vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. UNEVEN staat voor ‘groen’ en voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sterker nog: UNEVEN ademt ‘groen’. We gebruiken voornamelijk natuurlijke materialen die navulbaar of recyclebaar zijn. Veel van onze producten worden ook met de hand gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze groene inslag zie je ook terug in de kleuren van het UNEVEN-logo: aqua blauw (water), groen (natuur), zwart (aarde) en geel (de zon). Helder, duidelijk, puur natuur, puur UNEVEN.

Geniet van de schoonheid van imperfectie. Durf UNEVEN te zijn en maak je wereld een stukje mooier!

Check onze complete website via uneven.nu 

OYSTER CANDLES  SMALL SIZE

doosje small 1 stuks aqua open

De UNEVEN doosjes small hebben een prachtige  oesterkaars met witte of aqua kleur vulling. De oesterkaars bevat ook een Perfumed Pearl die je erbij kunt laten smelten om zo een subtiele geur toe te voegen aan je kaars.

OYSTER CANDLES MEDIUM SIZE

doosje medium 3 stuks open

De UNEVEN doosjes medium bevatten 3 unieke oesterkaarsen met ieder hun eigen vorm. De medium size box is ook verkrijgbaar met 1 grote oesterkaars + een Oyster Rope. De Oesterkaarsen hebben ieder hun eigen natuurlijke vorm en bevatten altijd een Perfumed Pearl.

OYSTER CANDLES LARGE SIZE

doosje large 7 stuks open

De UNEVEN Large size box bevat 5 óf 7 kleinere oesterkaarsen. Op de momenten dat de natuur het toelaat zijn er ook grote oesters en vullen we de Large boxen met 1 XL Oyster Candle + Oyster Rope én een klein zakje Refill Pearls. Een complete set, die je zo kunt gebruiken en waar je heel lang plezier van hebt!  

REFILL PEARLS

UNEVEN Oyster Candle Oesterkaarsen Refill Pearls navulling refillment

Gooi je opgebrande Oyster Candle niet weg, maar vul ze opnieuw met de Refill Pearls. Tijdens het branden kun je de lont blijven voeden door wat pareltjes erbij te strooien. Er zitten ook wat reserve lontjes in de koker om de oesterkaars opnieuw te vullen. Zo wordt iedere oesterkaars een pareltje om nog langer van te genieten. 

OYSTER ROPE in BAG

UNEVEN Oyster Candle Rope +bag oestertouw tas 800x800

De Oyster Rope is een stoer touw van Authentiek hennep om je Oyster Candle stabiel te laten liggen. Zo voorkom je dat de kaars gaat druipen. De Oyster Ropes worden in elkaar gedraaid en bewerkt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Rope wordt verpakt in een stevig katoenen zakje en is direct leuk om cadeau te geven.

PERFUMED PEARLS

Perfumed_Pearls_web

15 prachtige parels in een mooi doosje, met de hand gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Tenslotte verdient iedere Oesterschelp een mooie parel. Je kunt de Parel ter decoratie bij de Oesterkaars plaatsen, maar de Parels kun je ook één voor één bij de Oyster Candle laten smelten. Zo ontstaat een zachte, zwoele geur in de omgeving.

TREASURE LETTERBOX

20210121_135633_wit

Stuur iemand een “bijzonder lichtpuntje” in bijzondere tijden!
Dit brievenbuspakketje bevat een mooie Oyster Candle met een Perfumed Pearl, een Oyster Rope en een zakje Refill Pearls inclusief 3 reserve lontjes. Een echte schatkist dus!

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE
UNEVEN  Catalogus

HAND DIPPED CANDLES

Hand Dipped Candle 3 stuks

Deze stevige, duurzame dompelkaarsen zijn prachtig UNEVEN: ze zijn stuk voor stuk met de hand getrokken via een speciale dompeltechniek. En dat zie je: geen twee kaarsen zijn precies hetzelfde. 
De kaarsen branden heel schoon, druipen niet, branden ongekend lang en zijn ongeparfumeerd.
De Hand Dipped Candle komt samen met een onderzetter van natuurlijke kokosvezel.

CERAMIC BOWLS

Uneven Ceramic Bowl Small serie 1

De Ceramic Collection van UNEVEN heeft Bowls in 3 verschillende maten en 4 verschillende kleuren: Opal, Onyx, Agate en Olivine. Echt steengoed wat heet is gebakken en dus geschikt voor Oven, magnetron én vaatwasser. Handgemaakt dus ieder item is uniek.

CERAMIC CANDLE HOLDERS

UNCH003 Uneven Candle Holder box open Olivine

De Ceramic Candle Holders zijn een perfecte match met de Hand Dipped Candles. Maar natuurlijk ook voor iedere andere mooie kaars met doorsnede van maximaal 8 cm. Verkrijgbaar in 3 kleuren: Olivine, Agate en Onyx

CERAMIC CUP CANDLES

UNEVEN Cup candle serie gevuld recht

De Ceramic Cup Candles zijn zó leuk! Eerst kun je ze gezellig branden en daarna hergebruik je de Cups weer. Perfect als eierdopje in de keuken, als snaps glaasje bij de borrel, maar ook stijlvol in ieder interieur met een klein (cactus) plantje erin.