Het leven is UNEVEN—want niet alles is recht, ideaal of gelijk. En dat hoeft gelukkig ook niet. Juist niet! UNEVEN staat voor alles wat net een beetje uit de pas loopt en daardoor uniek is en nóg mooier wordt.

UNEVEN is een collectie producten voor in je huis, waarbij geen twee items hetzelfde zijn. Producten die een beetje scheef mogen zijn of een rafelig randje hebben. Het zijn opvallende, unieke vondsten en creaties die jouw interieur een exclusieve uitstraling geven.

UNEVEN staat voor:
> Handgemaakt
> Natuurlijke materialen
> Made in Holland
> Recyclebaar
> Navulbaar en/of duurzaam
> Veelal gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

UNEVEN is ook een manier van leven en denken. Wij vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. UNEVEN staat voor ‘groen’ en voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sterker nog: UNEVEN ademt ‘groen’. We gebruiken voornamelijk natuurlijke materialen die navulbaar of recyclebaar zijn. Veel van onze producten worden ook met de hand gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze groene inslag zie je ook terug in de kleuren van het UNEVEN-logo: aqua blauw (water), groen (natuur), zwart (aarde) en geel (de zon). Helder, duidelijk, puur natuur, puur UNEVEN.

Geniet van de schoonheid van imperfectie. Durf UNEVEN te zijn en maak je wereld een stukje mooier!

Check onze complete website via uneven.nu 

OYSTER CANDLES  SMALL SIZE

bijzonder-oester-kaarsen-uneven

De UNEVEN doosjes small hebben een prachtige  oesterkaars met witte of aqua kleur vulling. De oesterkaars bevat ook een Perfumed Pearl die je erbij kunt laten smelten om zo een subtiele geur toe te voegen aan je kaars.

OYSTER CANDLES MEDIUM SIZE

bijzonder-oester-kaarsen-uneven (2)

De UNEVEN doosjes medium bevatten 3 unieke oesterkaarsen met ieder hun eigen vorm. De medium size box is ook verkrijgbaar met 1 grote oesterkaars + een Oyster Rope. De Oesterkaarsen hebben ieder hun eigen natuurlijke vorm en bevatten altijd een Perfumed Pearl.

OYSTER CANDLES LARGE SIZE

bijzonder-oester-kaarsen-uneven (1)

De UNEVEN Large size box bevat 5 óf 7 kleinere oesterkaarsen. Op de momenten dat de natuur het toelaat zijn er ook extra grote oesterkaarsen beschikbaar en vullen we de Large boxen met 3 XL kaarsen. Hier heb je extra lang plezier van! Ook deze oesterkaarsen hebben ieder hun eigen handgemaakt Perfumed Pearl. 

REFILL PEARLS

uneven-refill-oester-kaarsen (1)

Gooi je opgebrande Oyster Candle niet weg, maar vul ze opnieuw met de Refill Pearls. Tijdens het branden kun je de lont blijven voeden door wat pareltjes erbij te strooien. Er zitten ook wat reserve lontjes in de koker om de oesterkaars opnieuw te vullen. Zo wordt iedere oesterkaars een pareltje om nog langer van te genieten. 

OYSTER ROPE in BAG

Uneven-rope-bag

De Oyster Rope is een stoer touw van Authentiek hennep om je Oyster Candle stabiel te laten liggen. Zo voorkom je dat de kaars gaat druipen. De Oyster Ropes worden in elkaar gedraaid en bewerkt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Rope wordt verpakt in een stevig katoenen zakje en is direct leuk om cadeau te geven.

HAND DIPPED CANDLES

900x600_dippedcandles

Deze stevige, duurzame dompelkaarsen zijn prachtig UNEVEN: ze zijn stuk voor stuk met de hand getrokken via een speciale dompeltechniek. En dat zie je: geen twee kaarsen zijn precies hetzelfde. 
De kaarsen branden heel schoon, druipen niet, branden ongekend lang en zijn ongeparfumeerd.
De Hand Dipped Candle komt samen met een onderzetter van natuurlijke kokosvezel.

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE
UNEVEN  Catalogus