T&C Lifestyle sluit distributieovereenkomst met SOXS.co

SOXS.co “Hippe en warme geitenwollen sokken “

Deze week hebben we het distributiecontract met SOXS.co getekend. Wat waanzinnig dat we met dit leuke, hippe Sokken merk mogen samenwerken. Margriet, de oprichtster van SOXS.co kwamen we tegen op een Retailbeurs in Nederland. Het was de basis voor een goed contact waarbij wij direct werden gegrepen door het bijzondere verhaal achter de SOXS. Maar ook de duurzaamheid, kwaliteit, cadeauverpakking en de sociaal maatschappelijke manier van ondernemen is iets wat helemaal bij T&C Lifestyle past. Wij zijn in september 2016 als agent voor de Retail branche aan de slag gegaan en na een succesvol jaar hebben we gezamenlijk besloten om de stap naar distributie zetten.

Voordelen voor de retailers

Voor onze klanten heeft dit een hoop voordelen. We kunnen direct versturen vanuit ons eigen warehouse, samen met onze andere producten. Meerdere merken onder 1 dak en 1 contactpersoon. Dit is eenvoudig en makkelijker voor de retailer om te bestellen. Wij willen graag weten wie onze klanten zijn en wat ze verkopen. Persoonlijk contact vinden we dan ook erg belangrijk. We komen graag bij onze klanten langs en selecteren op deze manier ook de juiste verkooppunten in het retailkanaal.

SOXS vliegt de winkel uit

Maar het meest enthousiast worden wij toch van het feit dat we heel veel retailers zo blij maken met dit unieke, eco vriendelijke product voor hun winkel. SOXS vliegt de winkel uit, omdat het pure luxe en warmte uitstraalt. De kwaliteit, de prachtige cadeauverpakking en de hippe gekleurde labels die kenmerkend zijn voor SOXS zorgen ervoor dat iedereen wel een paar SOXS in huis wil hebben. Draag je SOXS op de bank met een kopje thee, in je stoere laarzen, in bed, of  neem ze mee op vakantie etc. Met SOXS geef je liefde en warmte af. En zeg nou zelf willen, we dat niet allemaal?

Voor meer informatie heb ik de volgende links voor je