Nieuwe zomerhit ontdekt

Eind Januari waren wij, Tries en Co op de Maison & Objet in Parijs. We kijken hier altijd erg naar uit. Het is voor ons een soort bedrijfsuitje. Onze mannen mogen ook altijd mee, die lopen vooruit om voor ons alvast het een en ander te “spotten” wat mogelijk leuk is voor het assortiment. We hebben altijd een super leuk hotelletje waar we ieder jaar weer terug komen. Daar logeert ook meestal de “crew” van LEXON en dat zorgt voor een hele gezellige avond met lekker eten en goede gesprekken. Zo gaan business en pleasure hand in hand.

We spreken meestal met een aantal bestaande leveranciers, met potentiele leveranciers en hopen natuurlijk weer dat éne product te vinden waardoor die ? ontstaat. En dat is dit jaar weer gelukt! We liepen zomaar tegen de Y-ply aan! En toen we die zagen dachten we gelijk: Hé dat is handig, dat ziet er leuk uit met al die kleurtjes! Dit past bij ons assortiment. En ook voor onze B2B klanten is dit een interessant product.
De Y-ply is het handige steuntje voor je rug, nek of voor onder je arm voor op het strand, in het park of tijdens een festival. Ingeklapt is de Y-ply niet groter dan een tijdschrift en weegt 540 gram. Met het bijgeleverde plastic tasje, neem je het makkelijk overal mee naar toe. Uitgeklapt in 1 beweging ben je in één keer van al je problemen op het strand af. Niets geen handdoekje vouwen voor onder je nek, of met een hoopje zand een beetje steun aan je hoofd geven…….dat is niet meer nodig met de Y-ply. Je kunt hem zo in het zand steken en klaar ben je! Geniet van het uitzicht, geniet van je boek, tijdschrift of van de lekkere muziek.

Wij zien het helemaal zitten, dit kan wel eens een leuke zomerhit worden. En het is een leuk item voor naast onze Be Cool koeltassen.

Na even onderhandelen met de leverancier, wat mails en skype meetings over en weer kunnen we nu met trots zeggen dat we de officiële distributeur zijn van de Benelux voor de Y-ply.
En dat is nog niet alles……de beurs heeft ons veel nieuwe contacten opgeleverd en wellicht hebben we voor het najaar 2017 ook weer leuke items om toe te voegen.
Volgend jaar doen wij gewoon weer een bezoekje aan de Maison & Objet!