Uhmm is de ideale lunch box die je uitvouwt tot een bord.

De Uhmmbox is een moderne lunch- of bewaartrommel en het resultaat van een uniek uitvouwbaar systeem gecombineerd met duurzaamheid.
Uhmm is geïnspireerd op de Vietnamese cultuur waar ze aten van de palmbladeren.

De Uhmm box kan uitgevouwen worden tot een plat bord, waardoor je relaxed van je maaltijd kunt genieten én daarbij als enorm pluspunt dat het weinig ruimte inneemt in de vaatwasser en keukenla.

 

 

Uhmm 23

Uhmm 5

Uhmm passend voor iedere maaltijd én beter voor het milieu.

Gebruik de Uhmm box voor je lunch, diner of "leftovers" of bewaar eenvoudig je kaas, noten of zoetigheid. Hij is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten.
Box 1 diepte 10x breedte 18x hoogte 5
Box 2 diepte 10x breedte 12 x hoogte 7

Gebruik de Uhmm Bowl voor je soep, yoghurt of salade. De siliconen lid zorgt dat de Bowl volledig liquid proof is, dus je neemt hem gemakkelijk mee onderweg. Hij is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten:
Bowl small is 9 x 13 cm en met een inhoud van 700 ml
Bowl large is 9 x 16 cm en met een inhoud van 1200 ml

De Uhmm box en bowl kunnen gemakkelijk in de magnetron, koelkast of zelfs in de vriezer. Zo reduceren we het gebruik van (plastic) verpakkingsmateriaal én helpen we de natuur ook nog een handje.

Wil je reseller worden van de Uhmm?

Dat vinden we leuk! Neem contact met ons op via het contactformulier en dan bespreken we samen hoe je de Uhmm kan toevoegen aan het assortiment.

Uhmm Jar Bowl Box Citrus Brown Strap Salade

Voor de Retailer is er prachtig POS materiaal beschikbaar om de Uhmm box de aandacht te geven die het verdient. Bij grote hoeveelheden is er ook een houten display beschikbaar. We kunnen samen de mogelijkheden bespreken.

Uhmm box kan ook gepersonaliseerd worden en is dus zeer geschikt als relatiegeschenk.  Zo kan een logo of tekst aan bovenkant of zijkant geplaatst worden. Vraag naar de mogelijkheden.  

Uhmm 3 høj

En dit is de verpakking! Een cadeautje op zichzelf. Echt Deens Design.
Het karton is ongecoat en gemaakt van overtollig houtsnippers.

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE UHMM  Catalogus

NIEUW de Uhmm Bowl in 5 kleuren en 2 formaten!

Bekijk de video voor meer informatie