Over T&C Lifestyle

Eigenlijk kenden we elkaar niet goed. Maar omdat onze mannen goede vrienden zijn zaten we ineens ’s avonds bij het kampvuur op een Franse camping. En daar ontdekten wij het: allebei een passie voor kwaliteitsproducten, allebei ervaring in sales en retail en allebei dezelfde droom.  Aan het einde van de avond besloten we die gezamenlijk droom te gaan waarmaken: wij gaan Nederland veroveren met mooie producten.

Patrica en Carola

Patricia werd al snel Tries, Carola werd Co. En nadat Tries hard moest zuchten toen ze hoorde dat de lievelingskleur van Co paars is –‘dat past toch niet bij mijn lievelingskleur oranje’- ontstaat het paars-oranje logo. T&C is dan een logische naam.
We bezoeken internationale beurzen, leggen contacten en presenteren ons enthousiast en wervend met steeds diezelfde kernwoorden. Wij houden van mooi en wij houden van kwaliteit. Inmiddels hebben we een aantal agentschappen, en zijn we supertrots op onze zelf ontwikkelde serie Oesterkaarsen van Hollandse bodem.

En we gaan door!

In binnen- en buitenland speuren wij naar dat ene product dat ons hart steelt. Omdat wij zien dat het de nieuwste trend wordt, omdat we er zelf zo gelukkig van worden, of gewoon domweg omdat we het mooi vinden. En al die nieuwe trends, kleuren en items delen we graag met onze klanten. We denken graag mee over de presentatie en sales van al die mooie producten. En via onze social mediakanalen laten we iedereen meegenieten. Maar natuurlijk kom je ons ook in levende lijve tegen op de Nederlandse Retail beurzen. Je vindt ons op de de Trendz in Gorinchem en de hippe Show UP in Vijfhuizen!

Never a dull moment.

En een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dit motto van ons ontdekten we al die avond in Frankrijk. Maar als je zaken met ons doet geldt natuurlijk ook ‘afspraak is afspraak’ en ‘persoonlijk contact is wel zo prettig zaken doen’.

Dus neem contact met ons op als je een vraagt hebt over al dat moois dat je op onze site vindt.

Tries en Co