SACKit

SACKitlogo_website1

Waarom SACKit?

SACKit is Deens design dat opvalt. Ze maken functionele levensstijlproducten van hoge kwaliteit en in een prachtig Deens design. Een SACKit product is een product waar je jarenlang van geniet! Ze nemen nooit een compromis als het gaat om functionaliteit, kwaliteit en geluid.

SACKit past in ieder interieur .

SACKit is vervaardigd uit mooie materialen en bekleed met stof van de Deense ontwerper Gabriel. Je kunt eenvoudig de stoffen fronts verwisselen en zo je speaker aanpassen aan je interieur. Voor iedere huisstijl een andere look! De mooie gladde afwerking en de leren bandjes geven de SACKit een eigentijdse look. Daarbij heeft iedere Speaker een handig ingebouwd handvat of een mooi stevig touw waardoor ze makkelijk zijn te verplaatsen of te vervoeren. Zo neem je WOOFit go makkelijk mee onderweg en plaats je MOVEit moeiteloos vanuit je huis in je tuin.

Multiroom systeem

MOVEit heeft een Multi room systeem zodat je ze aan elkaar kunt koppelen. Door het hele huis je favourite muziek. Met de speciale SACKit app, die je download in de playstore, bedien je eenvoudig je speaker. En je kunt stereo luisteren of je MOVEit koppelen aan spotify. Bekijk voor alle Specs van SACKit de catalogus die je hieronder kunt downloaden.

Wil je reseller worden van SACKit?

Dat vinden we leuk! Neem contact met ons op via het contactformulier en dan bespreken we samen hoe je SACKit kan toevoegen aan het assortiment.

SACK it Luidspeakers & Hoofdtelefoons

TOUCHit Bluetooth Koptelefoon met actieve noise cancellation

Gebruik de TOUCHit Headphones voor onderweg of tijdens sporten. Hij heeft actieve noise cancellation dat omgevingsgeluiden dempt zodat je ongestoord van een fantastisch geluid kunt genieten. Alles is via Bluetooth draadloos met elkaar verbonden en de batterij gaat 12 uur mee na één keer opladen. Zet je lievelingsnummer op een hoger volume, ga naar het volgende nummer en beantwoord oproepen rechtstreeks via je TOUCHit Headphone. Het bedieningspaneel zit op je koptelefoon, lekker handig!

MOVEit Bluetooth luidspreker met een fraai Deens design

Sackit-Wifi-Bluetooth-luidspreker-multi-room-systeem-tenc(1)

Met MOVEit kun je draadloos van je muziek genieten via Bluetooth verbinding. MOVEit werkt op een batterij, zodat je hem zowel thuis als onderweg kunt gebruiken. De batterij gaat tot wel 12 uur mee na een keer opladen.
De MOVEit luidspreker heeft een typisch Scandinavisch uiterlijk met heldere lijnen en is gemaakt van exclusieve materialen.
Geef je MOVEit luidspreker een persoonlijke look die bij jou en je huis past. Verwissel het frontje naar jouw smaak: your tunes, your look!

MOVEit Wi-fi & Bluetooth Een luidspreker die alles heeft

Sackit-Wifi-Bluetooth-luidspreker-multi-room-systeem-tenc(2)

De fraaie MOVEit luidsprekers kun je als multi-room systeem gebruiken. Luister in je hele huis naar dezelfde muziek of speel verschillende nummers in verschillende kamers af. Met MOVEit kun je draadloos van je muziek genieten via WIFI of Bluetooth. Bedien je speaker eenvoudig via de gratis SACKit Player app. Je kunt hem ook koppelen met Spotify. De MOVEit luidspreker werkt op een batterij. De batterij gaat tot wel 12 uur mee na één keer opladen. Geef je MOVEit luidspreker een persoonlijke look die bij jou en je huis past. Verwissel het frontje naar jouw smaak: your tunes, your look!

WOOFit Go

WOOFit Go is een kleine, lichte luidspreker met een groots geluid en een elegant Deens design.. Gooi hem in je tas en neem hem mee naar het park, een festival of op vakantie. De WOOFit Go is waterafstotend en kan tegen een spatje water, zodat je overal van je muziek kunt genieten. WOOFit Go is ook verkrijgbaar in duopack voor een compleet stereogeluid!

WOOFit DAB+

Sackit-DAB-Radio-bluetooth-luidspeaker-tenc

WOOFit DAB+ luidspreker biedt je een 5-in-1 oplossing. Het is een Bluetooth luispreker, DAB+ radio, FM radio, timer en wekkerradio in één.

WOOFit DAB+  is als digitale radio uniek en heeft een uniek zuiver geluid.

Gebruik de luidspreker draadloos of aangesloten op een stroombron.

WOOFit S Bluetooth speaker

sackit-luidspreker-WOOFitS- Limited Edition-tenc (1)

De WOOFit S meet maar 6 cm in diameter. Ideaal dus voor onderweg.  Je kunt wel  5 uren draadloos muziek spelen na een enkele oplading!

Het WOOFit design is in strakke lijnen en mooie metallic kleuren. Je zult meteen merken, dat de materialen zwaar en slijtsterk zijn.  De WOOFit S is een kleine, krachtige luidspreker, waar je  jarenlang plezier van zult hebben.

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE SACK-it Catalogus 2018

Bekijk de WOOFit Go Portable speaker