Paradox-logo-tenc

Paradox zandlopers voor een nieuwe manier van tijd en leven

Een geniaal idee, een verrassend effect voor de ogen en dus een zandloper waar je uren naar blijft kijken. De tijd wordt net een beetje anders met de unieke zandlopers die van beneden naar boven stromen van Paradox.

Paradox zandlopers, een cadeau voor iedereen

De zandlopers zijn in no-time een ontzettend populaire gift geworden. Het is ideaal om te geven aan kinderen maar ook voor volwassenen en tieners. Het maakt van tijd een nieuw begrip waardoor het leuk is om actief te gebruiken:  voor douchen, tanden poetsen, huiswerk, relaxtijd of juist een goede work-out. Maar er naar blijven staren mag natuurlijk ook.

De zandlopers van Paradox zijn verkrijgbaar in verschillende tijdsmetingen, designs en kleuren. De Paradox is gemaakt van stevig plexiglas. Gevuld met hoge kwaliteit plastic bolletjes die niet verkleuren. De vloeistof én bolletjes zijn van natuurlijk 'non toxic' materiaal en handgemaakt in Duitsland.

Wil je reseller worden van de Paradox zandlopers?

Dat vinden wij leuk! Neem contact met ons op via het contactformulier. Benieuwd naar het complete Paradox assortiment? Check hier de catalogus.

 

Paradox assortiment

Paradox Classique

De Classic serie van Paradox bestaat uit de types Soul, Tango, Jazz en Techno, met een tijdsmeting van ongeveer 3 - 5 - 20 en 40 minuten.
Dus beleef je moment, pak een espresso, luister naar je favoriete muziek, oefen op de piano, stamp de woordjes Duits nog eens goed in je hoofd, doe een lekkere work-out of pak juist even die welverdiende rust voor het werk.
Elke dag is er wel een Paradox moment. Voor een volledig overzicht bekijk je de catalogus.

Paradox Kitchen Style

Houd je juist van een zacht gekookt ei of liever een paradox ei? Met de EGG timer wordt jouw eitje perfect! De eyecatcher in iedere keuken.
Organiseer je een high tea? Maak indruk met deze mooie TEA timers.
En de stoere mannen maak je natuurlijk blij met een echte BBQ timer. Zo zetten ze met twee maal keren van de BBQ timer een perfecte burger of steak op tafel!
Bekijk de kleuren in de Paradox catalogus.

 

Paradox falling Pearls

OPERA_72dpi_1200x1200px

Beleef gouden tijden met de Opera of Heavy Metal Falling Pearls. De enige zandloper die gewoon naar beneden stroomt in plaats van naar boven. De gouden en zilveren metalen balletjes dwarrelen bijzonder naar beneden en geven een verrassend effect bij bijvoorbeeld kaarslicht. Of voor de bedenktijd bij spelletjes, voor iemand met een gouden hart, een zilveren huwelijk of voor het bedanken van relaties of medewerkers voor de (gouden) tijd.

Paradox Flow motion *new*

It happens in front of your eyes and touches your soul!

De Flowmotion van Paradox is een spectaculair design object. Door het omdraaien van de Flowmotion komen de glasdeeltjes in aanraking met de doorzichtige balletjes waardoor er een speels effect ontstaat in het glas. Hier blijf je naar kijken, een echt 'zen' moment.  De timers zijn te gebruiken voor ongeveer 10 minuten. Bekijk hieronder de video of check de catalogus.

 

Paradox to go

Fan van de mooie timers? Ze zijn  ook verkrijgbaar als sleutelhanger. De Paradox To Go sleutelhangers zijn een lust voor het oog en dus een manier om altijd de focus op die bos sleutels te houden. Verkrijgbaar in de designs Tango en Soul.
Bekijk voor de juiste Paradox To Go de catalogus.

Paradox Moments

Paradox-zandloper-soul_-tenc

Een 'Ik-denk-aan-jou' momentje, een stevige knuffel of quality time met je liefste! Zeg het met de You & ME timer. De mogelijkheden zijn oneindig; van Valentijnsdag en Moederdag tot een huwelijk of een eerste date. De Paradox timer stroomt van beneden naar boven en dat maakt iets heel bijzonders van de mooie liefdevolle momenten. En zeg nou zelf, hebben we die eigenlijk niet veel te weinig?

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE Paradox Catalogus

Ervaar de sensatie van de Paradox Liquid Timer