Oyster Candles

De Oesterkaars is een Hollands product en wordt met de grootst mogelijke zorg op een traditionele, ambachtelijke wijze vervaardigd. Alle oesterschelpen die niet gebruikt worden door de oesterboeren voor wederverkoop, selecteren wij op bruikbaarheid om ze vervolgens te recyclen tot een mooie oesterkaars. Zo ontstaat een natuurproduct dat puur én milieuvriendelijk is.

Oesterkaarsen in schaal

Alle oesterschalen worden grondig gereinigd en daarna gevuld met zuivere paraffine. Zo is iedere Oyster Candle een pareltje om van te genieten.
De oesterkaarsen worden verpakt in de originele oesterdoosjes en zijn in verschillende formaten en zelfs met een navulling (Refill Pearls) verkrijgbaar. Voor een heerlijk badritueel hebben we ook speciale cadeauverpakkingen met Bath Crystals in de geuren “Ocean” en “Sea Breeze”. Zo ervaar je zon, zee en strand in je eigen badkamer!

Oyster Candles een plek in je huis

Omdat iedere oester uniek is qua vorm en soms ook wat grillig aan de onderkant, is het belangrijk om ze te plaatsen op een stabiele ondergrond. Soms is een laagje (vogel) zand, grof zeezout of ander decoratiemateriaal al voldoende. Maar T&C Lifestyle heeft ook speciaal voor de oesterkaarsen een houten Oyster Tray en Oyster Rope van authentiek hennep ontworpen. Zo blijven ze stabiel liggen en maakt de kans op lekken bijna onmogelijk.

Bestel de oesterkaarsen

Zou je de oesterkaarsen ook graag willen opnemen in je assortiment? Neem contact met ons op via het contactformulier, dan bespreken we samen de mogelijkheden rondom de verkoop van de Oyster Candles.

Oyster Candles assortiment

Oyster Candle verpakking 2-3

In dit originele oestermandje passen 2 of 3 oesterschelpen (afhankelijk van de grote van de schelp). Op het doosje zit een transparante deksel zodat de oesterkaarsen duidelijk zichtbaar zijn. Plaats de Oesterkaarsen altijd op een bedje met zand, grof zeezout of ander decoratiemateriaal voor stabiliteit. Of gebruik hiervoor de speciaal ontworpen Oyster Tray of Oyster Rope

Oyster Candle verpakking 5-7

In dit originele oestermandje passen 5-7 oesterschelpen (afhankelijk van de grote van de schelp). Op het doosje zit een transparante deksel zodat de oesterkaarsen duidelijk zichtbaar zijn. Plaats de Oesterkaarsen altijd op een bedje met zand, grof zeezout of ander decoratiemateriaal voor stabiliteit. Of gebruik hiervoor de speciaal ontworpen Oyster Tray of Oyster Rope.

Refill Pearls

bezonder-oester-kaarsen-refiltec3-900

Iedere Oester verdient een pareltje. Daarom zijn onze Refill Pearls speciaal ontwikkelt voor de Oesterkaarsen om ze nog langer te laten branden. Strooi tijdens het branden wat Refill Pearls in de schelp, de pareltjes smelten en zo kun je nog langer genieten van de kaars. Mocht de kaars toch opgebrand zijn gebruik dan de bijgesloten lontjes. Plaats een nieuw lontje in de kaars, strooi er wat Refill pearls bij en je kunt de oesterkaars weer opnieuw branden. Zo blijft iedere oesterkaars een pareltje om van te genieten.

Oyster Rope set

In deze originele giftset zit een oesterkaars, een klein zakje Refill Pearls en een bijpassende Oyster Rope. Je kunt de Oesterkaars op het authentieke hennep touw plaatsen voor meer stabiliteit. Met dit doosje heb je een compleet setje in een stoere nautische uitstraling.

Oyster Candle mini

 In dit schattige doosje zit 1 oesterkaars mooi verpakt. Leuk als bedankje of als aardigheidje voor iemand die het verdient. Combineer deze Oesterkaars ook met de Oyster Rope of de Refill Pearls.

Bath Crystals Welness pakket

In dit originele oestermandje zit één grote oesterkaars, een Oyster Rope om je oesterkaars op te decoreren, een klein zakje Refill Pearls én een flesje heerlijk geurende Bath Crystals. Er is keuze uit rode Sea Coral Crystals of blauwe Ocean Crystals.

 

Oyster Rope

De Oyster Rope is gemaakt van authentiek hennep touw. Mooi afgewerkt met  stoere zilveren dopjes voor een echt nautisch effect.
Plaats de oesterkaars op de Oyster Rope, zodat de schelp stabiel blijft staan. De Oyster Rope zit per 12 verpakt voor de winkels in een origineel oestermandje.

Oyster Tray 3

Deze houten Oyster Trays hebben 3 uitsparingen om zo de oesterkaars recht en stabiel in te kunnen plaatsen. Natuurlijk kun je ook de Refill Pearls of de Bath Crystals in de uitsparingen plaatsen. De Oyster Tray 3 is verkrijgbaar in Old Dutch (verweerd hout) met houten handvat, in Old Grey donker hout met houten handvat of in Old Dutch met ijzeren handvat

Oyster Tray 2

unieke-trendy-oester-kaarsen- (11)

Deze houten Oyster Tray heeft 2 uitsparingen om zo de oesterkaars recht en stabiel in te kunnen plaatsen. Natuurlijk kun je ook de Refill Pearls of de Bath Crystals in de uitsparingen plaatsen. De Oyster Tray 2 is verkrijgbaar in Old Grey (donker hout) zonder handvat.

Rough Soap

Ons assortiment Rough Soap is op basis van zachte palmolie en is geschikt voor Hand & Body. Voorzien van een grof koord hang je de Soap makkelijk in je badkamer of toilet. Met de heerlijk geurende Dune Grass of Sandy Beach (met scrubdeeltjes) is dit een feestje voor je huid!  

Flyer Oyster Candle

Klik hier, of op de foto voor de nieuwe Oyster Candle flyer