NUOC

YOUR BOTTLE WHICH WATER TASTES LIKE WATER 

De missie van NUOC is om zoveel mogelijk plastic te reduceren en water te laten smaken naar écht water, zonder de bijsmaak van metaal of plastic.

De NUOC flessen zijn via speciale techniek met de hand gemaakt van Borosilicaat glas. Dit heeft als voordeel dat ze licht van gewicht zijn, dat het ijzersterk glas is en dat het tegen temperatuurwisseling kan. Deze Spaanse flessen zijn dus geschikt voor ware en koude dranken.

Het siliconen omhulsel in diverse vrolijke kleuren zorgt ervoor dat ze tegen een stootje kunnen. NUOC is BPA vrij, 100% recyclebaar en vrij van metaal en toxine. Verkrijgbaar in 500 ml en 800 ml. Het uitgangspunt van NUOC is ook om te zorgen dat je de hele dag door blijft hydrateren en dus regelmatig je NUOC fles bijvult.

BESTELLEN VOOR JE WINKEL?
Zou je Nuoc ook graag willen opnemen in je assortiment? Neem contact met ons op via het contactformulier, dan bespreken we samen de mogelijkheden rondom de verkoop van deze waterflessen.

Je kunt de waterflessen ook online via onze webshop bestellen. Nog geen inlogcode? Stuur ons dan een mail via info@TenClifestyle.nl.

 

NUOC

De NUOC flessen zijn licht van gewicht en verkrijgbaar in 500 ml en 800 ml inhoud.

NUOC

Klik op de foto of HIER voor de totale collectie van NUOC bottle. 

NUOC

Speciale Live Love Save collectie beschikbaar in 4 kleuren.