T&C

Maatschappelijk Verantwoord
Ondernemen 

Opgericht in 2014 onder de naam Tries & Co. Wij, Patricia & Carola, zijn het gezicht achter dit bedrijf en laten ons leiden door passie voor mooie en kwalitatieve producten. Onze missie is om iedereen een beetje blijer te maken met onze producten. Dan hebben we het grootste deel van ons doel bereikt. Daarbij vinden we het ook belangrijk en niet meer dan logisch om met ons bedrijf wat bij te dragen aan de maatschappij én milieu. Het geeft ons een goed gevoel te werken aan een beter milieu, eco-vriendelijk te kunnen produceren en te recyclen. We moeten het tenslotte met elkaar doen.

O

Ferm werk

Toen we logistiek niet meer alles zelf konden behappen, hebben we bewust gekozen om te gaan samenwerken met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn daarom in 2015 een samenwerking aangegaan met Ferm werk in Woerden. Dit was een schot in de roos. We hebben de beschikking over een enthousiast team die ervoor zorgt, dat onze producten met precisie en dezelfde passie worden verpakt. Daarnaast verrichten ze ook alle logistieke handelingen en dragen zorg voor verzending. Ze doen voor ons alle moeite om het perfect te krijgen voor onze klanten. En op de momenten dat we zelf in het magazijn zijn en we al die blije gezichten zien, dan weten we dat we hierin een prima keuze hebben gemaakt. Tot op de dag van vandaag zijn we daar heel blij mee!

Producten met een verhaal

Wij distribueren meerdere merken. Al deze producten hebben een verhaal. Het zijn merken die allemaal op hun eigen manier een bewuste keuze maken in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo zijn de SOXS eco gecertificeerd en diervriendelijk en worden ook alle inpakwerkzaamheden door de Sociale werkplaats verricht. Daarbij is het doorgeven van de Liefde en Warmte het allerbelangrijkste argument om SOXS aan te schaffen.
Uhmm box draagt zijn steentje bij doordat het product BPA vrij is en Recyclebaar en wanneer je de Uhmm box gebruikt minder je in het gebruik van plastic zakjes.

Wij letten dus niet alleen op maatschappelijk belang maar ook de woorden duurzaam, design, natuurlijk, eerlijk, sociaal, eco- en diervriendelijk, biologisch, Re- en Upcycling sluiten in willekeurige volgorde aan op onze collectie producten.

Uneven

‘Durf UNEVEN te zijn en maak je wereld een stukje mooier!’

Over ons eigen merk:

UNEVEN staat voor alles wat niet recht, ideaal of gelijk is. En dat hoeft gelukkig ook niet. Juist niet!. Wij kiezen voor alles wat net een beetje uit de pas loopt en daardoor uniek is en nóg mooier. De schoonheid van imperfectie.

UNEVEN staat ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen met natuurlijke materialen die navulbaar of recyclebaar zijn. Het UNEVEN logo straalt alles uit wat we wensen: blauw (water), groen (natuur), zwart (aarde) en geel (zon). UNEVEN is voortgekomen vanuit de Oesterkaarsen van Hollandse bodem die geheel met de hand worden vervaardigd tot prachtige kaarsen. Voor onze gehele collectie werkend we samen met verschillende sociale/beschutte werkplaatsen. Onze Perfumed Pearls worden bijvoorbeeld met liefde gemaakt bij Loeff in Utrecht (Stichting Reinaerde).

Meer info

T&C

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties