logo lexon

LEXON Design

Het merk LEXON heeft al ruim 25 jaar een relatie met creativiteit. Het Franse merk werkt samen met jonge en ervaren designers. Samen brengen ze elegantie, verleiding en gemakkelijkheid terug in de ontwerpen van LEXON. De verfijnde kleuren, matte metalen in combinatie met een levendige glow kenmerken de producten van LEXON. Bekende designers van LEXON zijn bijvoorbeeld Pauline Deltour, Eugeni Quitllet, Marc Berthier, Philippe Tabet.

Het LEXON assortiment

De designproducten van LEXON kom je in het dagelijks leven overal tegen. Wij leveren onder andere volgende producten van LEXON:

  • Wekkers
  • Speakers
  • Radio's
  • Home & Living
  • Bureau-accessoires
  • (Zakelijke) tassen

Voor het volledige assortiment kan je ook onze productcatalogus bekijken.

Reseller worden van LEXON design?

Enthousiast over ons mooie assortiment aan LEXON producten? Word reseller! We denken graag met je mee over de mogelijkheden, contact opnemen kan via het contactformulier of een belletje.

Lexon assortiment

Wekkers

lexon-flip-wekker-on-off-tenc-

De LEXON Design wekkers worden steeds populairder. Er is steeds meer bekend over het feit dat Wifi, Bluetooth van de mobiele telefoon naast je bed niet goed is voor de gezondheid.
LEXON heeft een heel diversiteit aan wekkers. Van  de bekende FLIP wekker tot compacte reiswekkers en zeer fraaie radiowekkers. Kijk voor het totale assortiment in de LEXON cataogus

Speakers

Lexon-Mino-Mina-Mino L collection-tenc

De LEXON speakers zijn een mooi voorbeeld van de stijlvolle en bruikbare producten die de designers van LEXON ontwerpen. Prachtige metalen speakers uit de serie Fine Line en retro speakers uit de Tykho en Oslo serie. Populair zijn de MINO speakers, een ongekend geluid, maar zo klein dat je hem in je broekzak stopt! En ja....het ontwerp is gebaseerd op het Nespresso cupje.
Kijk voor het totale assortiment in de LEXON catalogus

Radio's

Lexon-Thykho radio -Green-tenc

LEXON maakt nog steeds smaakvolle Radio's. En natuurlijk mogen de DAB+ digitale radio's ook niet ontbreken. Als je spatzuiver geluid uit je radio wilt, moet je deze zeker eens proberen. De OSLO serie bevat zelfs een radio/wekker/charger en speaker in één. Kijk voor het complete assortiment in de LEXON catalogus.

 Bureau Accesoires

Lexon-bureau-accessoires-tenc

Een stijlvolle telefoonoplader of tabletstandaard, mooie rekenmachines, strakke chargers en powerbanks of een mooie plakband- of pennenhouder 

Met de bureau-accessoires van LEXON blijft je office overzichtelijk en een prettige ambiance om in te werken. Kijk voor het totale LEXON assortiment in de catalogus

Home & Living

Lexon-Miami-Collection-tenc

LEXON heeft verschillende Home & Living producten die passen in ieder interieur. Op zoek naar een mooie dressoir lamp, een lamp op zonne-energie of een stijlvolle home diffuser? LEXON heeft prachtige exemplaren. En bekijk ook de badkameraccessoires gemaakt van bamboo en fiber mais. Het totale assortiment vind je in de LEXON catalogus. Of mail ons voor meer informatie.

Tassen

Lexon-rugtas-rugzak-tenc

De tassen van LEXON zijn zo functioneel en mooi van design dat je ze heus niet alleen zakelijk gebruikt. Want juist deze tassen neem je ook mee op reis of voor een middagje shoppen. De Evo rugzak dient ook als anti diefstal rugtas. Prettig in een overvolle trein of in een drukke stad.
Kijk voor het totale assortiment in de LEXON catalogus.

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE
Lexon Catalogus 2022

Nieuw de Lexon Oblio kijk hier de film.

Voor meer informatie klik hier en u komt uit bij de Specs Sheet