logo lexon

LEXON Design

Het merk LEXON heeft al ruim 25 jaar een relatie met creativiteit. Het Franse merk werkt samen met jonge en ervaren designers. Samen brengen ze elegantie, verleiding en gemakkelijkheid terug in de ontwerpen van LEXON. De verfijnde kleuren, matte metalen in combinatie met een levendige glow kenmerken de producten van LEXON. Bekende designers van LEXON zijn bijvoorbeeld Pauline Deltour, Eugeni Quitllet, Marc Berthier, Philippe Tabet.

Het LEXON assortiment

De designproducten van LEXON kom je in het dagelijks leven overal tegen. Wij leveren onder andere volgende producten van LEXON:

  • Wekkers
  • Speakers
  • Horloges
  • Bureau-accessoires
  • Paraplu's en Parapluhouders

Voor het volledige assortiment kan je ook onze productcatalogus bekijken.

Reseller worden van LEXON design?

Enthousiast over ons mooie assortiment aan LEXON producten? Word reseller! We denken graag met je mee over de mogelijkheden, contact opnemen kan via het contactformulier of een belletje.

Lexon assortiment

Wekkers

De LEXON Design wekkers worden steeds populairder. Er is steeds meer bekend over het feit dat Wifi, Bluetooth van de mobiele telefoon naast je bed niet goed is voor de gezondheid.
LEXON heeft een heel diversiteit aan wekkers. Van  de bekende FLIP wekker tot compacte reiswekkers en zeer fraaie radiowekkers. Kijk voor het totale assortiment in de LEXON catalogus

Radio & Speakers

De LEXON radio's en speakers zijn een mooi voorbeeld van de stijlvolle en bruikbare producten die de designers van LEXON ontwerpen. Prachtige metalen radio's en speakers uit de serie Fine Line en waterafstotende boosters, speakers en radio's uit de Thyko serie. Populair zijn de MINO speakers, een ongekend geluid, maar zo klein dat je hem zo in je broekzak stopt!
Kijk voor het totale assortiment in de LEXON catalogus

Home & Living

Lexon-home-living-tenc lifestyle

LEXON maakt smaakvolle Home en Living producten. Mooie klokken die je muren net een juiste finish geven, lampjes voor binnen en buiten die oplaadbaar zijn via USB of op zonne-energie. Of de ZEN lijn die gemaakt is van bamboo en fiber mais en zorgt voor een mooie natuurlijke look in iedere badkamer. Kijk voor het complete assortiment in de LEXON catalogus.

Bureau Accesoires

Een stijlvolle powerbank, opladers, mooie rekenmachines, functionele en strakke bureaulampen die tegelijkertijd je telefoon opladen.

Met de bureau-accessoires van LEXON blijft je office overzichtelijk en een prettige ambiance om in te werken. Kijk voor het totale LEXON assortiment in de catalogus

Paraplu's en paraplu houder

LEXON heeft verschillende paraplu's in het assortiment. Zeer stevig en met een mooi handvat, of fijne opvouwbare papaplu's. Kijk voor het totale assortiment in de LEXON catalogus.

Bij T&C Lifestyle kun je als retailer ook de PRATO parapluhouder inkopen. Dit strakke design geeft ruimte aan meer dan 15 paraplu's en is ook geschikt als tijdschrifthouder. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mail ons voor meer informatie.

Horloges

lexon-horloge-tenc

De horloges van LEXON hebben een tijdloos design. Juist de eenvoud maak het horloge een fijn accessoire, of je nu kiest voor zakelijk, modern, stoer of elegant. Voor iedere smaak is er wel een mooi ontwerp gemaakt bij LEXON.
Kijk voor het totale assortiment in de LEXON catalogus.

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE
Lexon Catalogus 2018

Kun jij een geheim bewaren? Bekijk de video van de Secret box.