logo lexon

LEXON Design

Het merk LEXON heeft al ruim 25 jaar een relatie met creativiteit. Het Franse merk werkt samen met jonge en ervaren designers. Samen brengen ze elegantie, verleiding en gemakkelijkheid terug in de ontwerpen van LEXON. De verfijnde kleuren, matte metalen in combinatie met een levendige glow kenmerken de producten van LEXON. Bekende designers van LEXON zijn bijvoorbeeld Pauline Deltour, Eugeni Quitllet, Marc Berthier, Philippe Tabet.

Het LEXON assortiment

De designproducten van LEXON kom je in het dagelijks leven overal tegen. Wij leveren onder andere volgende producten van LEXON:

  • Wekkers
  • Speakers
  • Radio's
  • Home & Living
  • Bureau-accessoires
  • (Zakelijke) tassen

Voor het volledige assortiment kan je ook onze productcatalogus bekijken.

Reseller worden van LEXON design?

Enthousiast over ons mooie assortiment aan LEXON producten? Word reseller! We denken graag met je mee over de mogelijkheden, contact opnemen kan via het contactformulier of een belletje.

Lexon assortiment

Clocks

Flip-LR150-Lifestyle-01

De LEXON Design wekkers zijn nog steeds populair.
LEXON heeft een heel diversiteit aan wekkers. Van  de bekende FLIP wekker tot compacte reiswekkers en zeer fraaie radiowekkers uit de Miami serie. Kijk voor het totale assortiment in de LEXON cataogus

Audio radio en speakers

Mino+-LA125DB-Dark Blue-Lifestyle-02

De LEXON speakers zijn een mooi voorbeeld van de bruikbare producten die de designers van LEXON ontwerpen. Zo is de Tykho radio en Bluetooth speaker in één al meer dan 25 jaar in het assortiment. Populair zijn de MINO speakers, een ongekend geluid, maar zo klein dat je hem in je broekzak stopt! En ja....het ontwerp is gebaseerd op het Nespresso cupje.
Kijk voor het totale assortiment in de LEXON catalogus

Asseccoires

Nomaday Light-LL136D-Gold-Lifestyle-02

LEXON heeft een stijlvol assortiment aan accessoires. Zo zijn er metalen Keyrings met een ingebouwd lampje, portable wireless fans en rechargeble lamps om beter zichtbaar te zijn in het donker. Kijk voor het complete assortiment in de LEXON catalogus.

Office

Duo Mini Charger-LD147N-Black-Lifestyle-01 (1)

Een stijlvolle telefoonoplader, strakke chargers en powerbanks, LEXON heeft het allemaal. Bruikbaar en iets wat het dagelijks leven een stukje aangenamer maakt. Met de bureau-accessoires van LEXON blijft je office overzichtelijk en een prettige ambiance om in te werken.

Home & Living

Mina-Collection-20

LEXON heeft verschillende Home & Living producten die passen in ieder interieur. De Mina lampjes zijn daar het beste voorbeeld van. Wireless oplaadbaar en waterresistant zijn ze ook perfect voor buiten. De lampjes hebben 9 verschillende kleuren LED licht. Bekijk ook de badkameraccessoires gemaakt van bamboo en fiber mais. 

Bags

Lexon-rugtas-rugzak-tenc

De tassen van LEXON zijn zo functioneel en mooi van design dat je ze heus niet alleen zakelijk gebruikt. Want juist deze tassen neem je ook mee op reis of voor een middagje shoppen. De Evo rugzak dient ook als anti diefstal rugtas. Prettig in een overvolle trein of in een drukke stad.

Klik hier of op de foto voor de NIEUWE
Lexon Catalogus 2023

Nieuw de Lexon Oblio kijk hier de film.

Voor meer informatie klik hier en u komt uit bij de Specs Sheet