Ga op reis, ontdek de wereld en geniet!

Stijlvolle toilettassen gemaakt voor elke reis. Alles overzichtelijk ingepakt in een van de ruime vakken. De toilettassen van 92ND zijn ontworpen door een Nederlandse designer. Praktisch en met veel ruimte voor al je toiletartikelen. De toilettas is te openen met klitteband en heeft een ring waar je hem eenvoudig mee op kunt hangen. Wel zo prettig als je te maken hebt met een "natte ruimte" en je liever niet wilt dat je toilettas vies of nat wordt!

GEORGANISEERD!
De toilettas van 92ND zorgt er voor dat je georganiseerd op reis kunt gaan.

  • Overzichtelijk in gebruik door de vele vakken
  • Veel opbergruimte door verstelbare band
  • Vak met netgaas voor tandenborstel
  • Alle vakken afsluitbaar met rits
  • Los te maken onderste vak
  • Makkelijk op te hangen aan oog en band met klittenband sluiting
  • Makkelijk schoon te maken
  • Verpakt in vloeipapier en giftbox

BETEKENIS:

Het logo betekent rijkdom. Rijkdom is het samenzijn met vrienden en familie. Het ontdekken van nieuwe culturen en het verzamelen van waardevolle momenten.
Het symbool is opgebouwd uit compartimenten die samen een georganiseerde kast vormen. Het dak staat voor geborgenheid op de plek waar jij jezelf thuis voelt.

92ND wordt uitgesproken als ninety-second. De letters en cijfers van 92ND zijn de vrije vertaling van het woord gezond (GeZoND). Het maakt ons blij om met deze producten bij te dragen aan jouw geweldige reis.

BESTELLEN VOOR JE WINKEL?

Zou je 92ND ook graag willen opnemen in je assortiment? De tassen voor heren zijn uit voorraad leverbaar in 5 verschillende kleuren. De toilettassen voor dames verwachten we ergens in maart beschikbaar te hebben.

Neem contact met ons op via het contactformulier, dan bespreken we samen de mogelijkheden rondom de verkoop van deze toilettassen.
Je kunt de toilettassen ook online via onze webshop bestellen. Nog geen inlogcode? Stuur ons dan een mail via info@TenClifestyle.nl.

 

92ND

De Retailverpakking van 92ND is een luxe box met daarin een mooi folie waar de toilettas in verpakt is. Klaar om de reis met je aan te gaan! 

92ND

De toilettas voor heren is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Black, Blue, Green, Gray and Camouflage.  

92ND

De Washroll is eenvoudig met klitteband open te maken en op te hangen waar je maar wilt! Overzichtelijk en georganiseerd!